Ledige stillinger

ledige_stillinger

Baunehøj Efterskole søger pt. to nye medarbejdere:

En lærer og en barselsvikar til Baunehøj Efterskole
Vi søger en lærer, der kan dække engelsk eller matematik på et højt fagligt niveau. Du skal desuden kunne tilføre skolen et boost inden for dans, idræt, havebrug eller hvad du mener Baunehøj Efterskole har brug for. Det kan også være, at du kan byde ind på et vores fælles- eller linjefag. Stillingen er en fastansættelse, der blandt andet indeholder aften- og weekendvagter, samt alle efterskolelivets mange facetter.
Desuden søger vi en årsvikar til at undervise i design på linjefag- og valgfags-niveau. Andre opgaver og ansættelsesgrad kan aftales.

Baunehøj Efterskole er en naturskøn, grundtvigsk efterskole med 100 elever på 10. klasses niveau. Vi er meget stolte af vores skole, som er kendetegnet ved tillidsfulde relationer og god kommunikation mellem medarbejdere og elever. Skolen lægger vægt på, at det som er rigtigt, ikke nødvendigvis også er moderigtigt, og vi er ikke bange for at blive opfattet som modkultur.
Vi ønsker, at sammensætningen af medarbejdergruppen skal afspejle befolkningen og opfordrer alle uanset køn, samt social og geografisk baggrund til at søge stillingen.
For yderligere oplysninger og aftale om besøg på skolen kontaktes forstander Ulrik Goos Iversen på 47530023. Ansøgning med CV og referencer sendes til ug@baunehoej.dk senest fredag den 5. maj. Samtaler gennemføres i uge 20. Løn – og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst mellem LC og Finansministeriet. Venligst angiv, hvor du har set stillingsopslaget.
Læs mere om skolen her på hjemmesiden.