Prøv en uge på efterskole

Prøv en uge på efterskole

Info om Baunehøj-uge for Unge findes under bjælken Sommerkurser.

Herunder er en beretning om ugen skrevet af en tidligere deltager:

Derfor tog jeg på Baunehøj-uge for Unge

Jeg var i tvivl om at jeg skulle starte på efterskole – min folkeskolelærer sagde at  jeg skulle starte på gymnasium, men mine forældre mente jeg selv skulle vælge. Jeg havde altid haft efterskole i tankerne, især da mit forbillede, nemlig min storebror også valgte at gå på Baunehøj Efterskole 5 år før mig.

En dag, fik min mor så et brev fra Baunehøj Efterskole, hvori der stod  “Baunehøjuge for unge” – Umiddelbart tænkte jeg bare “Ellers Tak” men da jeg tænkte over det i længere tid og med lidt overbevisning fra mine forældre, sagde jeg ja.

Jeg havde ingen idé om, hvad jeg havde sagt ja til, jeg havde aldrig hørt om det, det var ikke noget min storebror havde prøvet, og jeg ville meget hellere bare være hjemme og nyde sommeren med mine venner.

Dagen kom hvor jeg skulle afsted, min storebror hentede mig, og vi kørte deropad  (d.a.u.d.a) – Jeg havde en ubehagelig fornemmelse i maven, som blev værre jo tættere vi kom på Baunehøj. Vi ankom og jeg mødte min roomie Andreas. Og inden jeg så mig om, var jeg forladt af min storebror, så det eneste alternativ, der var tilbage var at socialisere mig og ha’ det sjovt.

Ugen gik så hurtigt – Det var en uge med navnelege, fælleslege, hygge, Lindehusets spøgen og meget mere. Da jeg ankom og kørte ned ad Alléen, troede jeg, at jeg havde taget den forkerte beslutning af tage afsted – Da jeg blev hentet og skulle hjem ad Alléen igen, ville jeg ikke hjem. Det var en af de vigtigste beslutninger af mit liv, at tage afsted på Baunehøjuge for unge.

Det er en klar opfordring til, hvis du er i tvivl om, om Baunehøj er noget for dig – så prøv en uge i sommerferien. Det superfedt, og hvis du så vælger at starte, har du en fordel af at kende folk fra campen. Da jeg startede her på Baunehøj, kendte jeg 30 stykker fra sommerferieugen, som gjorde, at jeg følte mig mere tryg og hjemme allerede fra start.

I 2018 afholdes sommerferieugen Baunehøj for Unge  –  

fra søndag d. 1. til lørdag d. 7. juli.

Se brochure om Baunehøj-uge for Unge 2018 her.

Share This