Besøg skolen

besøgskolen

Skolen inviterer hvert år til to åbne arrangementer, hvor du og din familie kan besøge skolen og fornemme atmosfæren.

Der er altid Efterskolernes dag sidste søndag i september. Her kan du få en rundvisning af elever, tale med lærerne, se og tale med elever på deres linjefag, høre deres kor og høre mere om skolen.

I år må vi ikke modtage besøg af mange mennesker på skolen ad gangen pga. Coronarestriktioner. Vil du besøge skolen, skal du aftale det på forhånd.

Onsdag i uge 2 – næste åbne arrangement skulle være Åben aften onsdag den 13. januar 2021 kl 18.00-21.00 – en aften lidt som en hverdagsaften er på Baunehøj, men det er AFLYST pga. Coronarestriktioner.

Derudover har vi mange åbne arrangementer, f.eks. høstmarked, højskolearrangementer, teaterforestillinger, Baunehøj-on-tour og sommermøde. Arrangementerne annonceres på hjemmesiden.

Du er desuden altid velkommen til at komme og få en rundvisning af et par elever i de weekender, hvor der er elever på skolen. Skriv eller ring til kontoret torsdag eller fredag inden den søndag du vil besøge os på telefon 4753 0023 (Før ved vi nemlig ikke om der er elever i weekenden til at vise jer rundt)

Og så er du jo altid velkommen til at besøge os og gå rundt på egen hånd på vores skole og i den smukke natur.