Ledige stillinger

Grøntsagsdyrker til Baunehøj Efterskole – gartner eller landmand søges

Baunehøj Efterskole søger en grøntsagsdyrker/efterskolelærer med høj landbrugsfaglighed til udvikling, drift og vedligehold af et regenerativt jordbrug på skolens arealer, samt undervisning indenfor emnet i faget Jord-til-bord.

På Baunehøj Efterskole ønsker vi at videreudvikle driften af vores køkkenhave efter de regenerative principper. Dette involverer både produktion af grøntsager, frugt og bær til skolens køkken og undervisning, men også grønne pedel-opgaver med fokus på naturgenopretning og forøget biodiversitet på skolens område.

Stillingen involverer derfor et hovedansvar både for produktionen i vores køkkenhave og for faget Jord-til-bord i samarbejde med vores kok, samt for at holde og udvikle vores udeområder i samarbejde med vores pedel.

Stillingen er i udgangspunktet en fast fuldtidsstilling fra 1. februar 2023.

Baunehøj Efterskole er en naturskøn, grundtvigsk efterskole med 104 elever på 10. klasses niveau. Vi er meget stolte af vores skole, som er kendetegnet ved tillidsfulde relationer og god kommunikation mellem medarbejdere og elever.

Vi ønsker, at sammensætningen af medarbejdergruppen skal afspejle befolkningen og opfordrer alle uanset køn, samt social og geografisk baggrund til at søge stillingen.

Løn og pensionsordning, der matcher dine kvalifikationer. Løn – og ansættelsesvilkår sker, hvis kandidaten er lærer, efter gældende overenskomst mellem LC og Finansministeriet.

Bolig kan evt. stilles til rådighed.

For yderligere oplysninger kontaktes forstander Ulrik Goos Iversen 30357303 eller viceforstander Kristian Damgaard 29435601. Ansøgning med CV og referencer samles i en fil og sendes til senest torsdag den 8. december 2022.

Læs mere om skolen på www.baunehoej.dk