Ledige stillinger

Barselsvikar

Barselsvikar i dansk og teater til Baunehøj Efterskole fra 8. februar 2021

Vi søger en vikar til at undervise i dansk på 10. klasse-niveau og teater/drama på linjefagsniveau. Stillingen er i udgangspunktet fuld tid og indeholder desuden aften- og weekendvagter og deltagelse i skolens liv i øvrigt. Kan du byde ind i andre fag kan det også være relevant.

Baunehøj Efterskole er en naturskøn, grundtvigsk efterskole med 104 elever på 10. klasses niveau. Vi er meget stolte af vores skole, som er kendetegnet ved tillidsfulde relationer og god kommunikation mellem medarbejdere og elever.

Vi ønsker, at sammensætningen af medarbejdergruppen skal afspejle befolkningen og opfordrer alle uanset køn, samt social og geografisk baggrund til at søge stillingen.

For yderligere oplysninger kontaktes forstander Ulrik Goos Iversen eller viceforstander Kristian Damgaard på 47530023. Ansøgning med CV og referencer samles i en fil og sendes til senest fredag den 15. januar. Samtaler gennemføres løbende. Løn – og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst mellem LC og Finansministeriet.

Læs mere om skolen på www.baunehoej.dk